Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Spremenili način čiščenja in začeli uporabljati metodo ENJO

V podjetju DEHA 5 d.o.o., ki ga zastopa Tatjana Zaman, se ukvarjajo s čiščenjem poslovnih prostorov, domov, lekarn,ordinacij, stanovanjskih objektov - blokov in gostinskih lokalov. Na trgu so že skoraj 23 let, kjer izvajajo dnevna in tudi generalna čiščenja. Zadnje dve leti so spremenili način čiščenja in začeli uporabljati metodo ENJO.

PR članek članice sekcije čistilcev objektov

Čiščenje prostorov ni tema samo za čistilno osebje. Po mnenju Tatjane Zaman je to tudi odgovornost vodstva naročnika, ki se na koncu odloči kako in na kakšen način se bo čistilo. Pri tem poudarja prednosti uporabe metode ENJO pred drugimi metodami čiščenja:
• konkretne, merljive finančne učinke
• povečanje uspešnosti pri delu
• izboljšanje delovnih pogojev, klime, kulture in družbenega ugleda podjetja
• majhen korak, a obenem veliko opravljeno delo za zdravje družbe in okolja, saj naj bi se s to metodo zmanjšala uporaba škodljivih snovi za 90%, ob tem pa so prostori bolj čisti.
Tu zmaguje sodobna, okolju prijazna tehnologija nad kemikalijami. Prefinjena vlakna ENJO absorbirajo umazanijo, jo zadržijo in izpustijo s pranjem v topli vodi. Opravljeni testi, tudi znanstveni, to potrjujejo. Še pomembneje je: metoda ENJO je skozi 25-letne izkušnje in številna zadovoljna gospodinjstva po celem svetu postala preizkušena in ena bolj uspešnih metod čiščenja.

Namen, poslanstvo in cilj podjetja ENJO Slovenija je spodbuditi ljudi k fleksibilnem delovanju s sprejemanjem osebne odgovornosti za kvalitetno življenje in okolje, za varno, čisto in zdravo prihodnost. Gre za ambiciozno zastavljen k varovanju okolja usmerjen projekt, pri katerem se zasledovanje trajnostnega razvoja, okoljsko osveščanje potrošnika in poslovni cilji podjetja srečajo v izdelku. Dokazano: privarčevan čas, denar, voda in zmanjšanje odpadkov, 90% vseh kemikalij, 50% vode in površine so po čiščenju 6 krat čistejše v primerjavi z običajnim čiščenjem.
Čiščenje z metodo ENJO je zdravo in varuje okolje, kje se čisti brez kemikalij, z manj vode, enostavno in z manj denarja in manj napora.

 

"Pred dobrim letom dni, sem se sama odločila in se pridružila timu ENJO Slovenija, kjer danes z veseljem delim svoje znanje, poučujem in spremljam druge v nov moderen način čiščenja" je povedala Tatjana Zaman. "Z metodo ENJO globinsko očistimo vse površine samo z vodo in tkanino. To je nov pristop k čiščenju, zato vam nudimo šolanje in spremljanje, saj teh izdelkov ni v trgovinah in ne v spletni trgovini. Osebna strokovna podpora, praktično šolanje in spremljanje so naše glavne prednostne naloge."

 

 

Več informacij:
Tatjana Zaman, DEHA 5 d.o.o.

Avtor: mi® | Objava: 04.03.2019
Dejavnost
Razvoj
Pomen
Razvoj tehnologije
Obseg
 
Storitve/cene
Informativni cenik
Dnevno čiščenje pisarn
Generalna čiščenja

 
Strokovno
Normativi in tehnologije
Čiščenje na višini
Priporočila sekcije
Terminologija
 
Povezave
EFCI


 
Razno

Piškotki
Pravno obvestilo
Pomoč za prijavo
Cenik oglaševanja na
spletni strani čistilci.si

© 2014-2023 Sekcija čistilcev objektov pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije. Vse pravice pridržane.
 

TheR 2014+