Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Pravno obvestilo

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene preko spletnega informacijskega sistema, skrbno varovala in jih brez vaše privolitve ne bo posredovala tretji osebi oziroma jih uporabila v druge namene. Ker obstajajo v spletnem informacijskem sistemu določene povezave na druge, zunanje spletne strani, ki niso vezane na strani Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije se zavezuje, da bo po svojih najboljših močeh varovala podatke in zasebnost obiskovalcev spletnih strani.
Da bi preprečili nepooblaščen dostop do pridobljenih podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo.

Obrtno-podjetniška zbornica  Slovenije ne more izključiti morebitne zlorabe podatkov, saj je internet  navkljub varnostnim ukrepom in varnostnim komunikacijskim protokolom  nepredvidljiv medij.

Piškotki (angl. Cookies)

Več o piškotkih 

Objava: 19.11.2014; Zadnja sprememba: 31.12.2014
Dejavnost
Razvoj
Pomen
Razvoj tehnologije
Obseg
 
Storitve/cene
Informativni cenik
Dnevno čiščenje pisarn
Generalna čiščenja

 
Strokovno
Normativi in tehnologije
Čiščenje na višini
Priporočila sekcije
Terminologija
 
Povezave
EFCI


 
Razno

Piškotki
Pravno obvestilo
Pomoč za prijavo
Cenik oglaševanja na
spletni strani čistilci.si

© 2014-2024 Sekcija čistilcev objektov pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije. Vse pravice pridržane.
 

TheR 2014+