Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Uspešno izveden Kongres čistilcev objektov

Po dolgem času je sekcija čistilcev objektov pri OZS, uspešno izvedla svoj dolgo pričakovani Kongres, ki se je odvil 19. marca 2024. Organiziran je bil z namenom predstavitve aktualnih tem, srečanja s člani in izmenjave mnenj ter izkušenj.

Po dolgem času  je sekcija čistilcev objektov pri OZS, uspešno izvedla svoj dolgo pričakovani Kongres, ki se je odvil 19. marca 2024. Organiziran je bil z namenom predstavitve aktualnih tem, srečanja s člani in izmenjave mnenj ter izkušenj. Udeležence je uvodoma pozdravil predsednik sekcije čistilcev objektov pri OZS Aleš Metelko in predsednik Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, Blaž Cvar. Med drugim, sta izpostavila tudi pomembnost strokovnega in interesnega povezovanja članov v sekciji.

S sodelovanjem štirih ključnih razstavljavcev, katerim se iskreno zahvaljujemo PANGOSLAR d.o.o., MAKOM d.o.o., PROSEN COM d.o.o. in BENT d.o.o., so se čistilci seznanili z najnovejšimi rešitvami in tehnologijami, kar jim omogoča še bolj uspešno delo.

Kongres je bil zasnovan z namenom seznaniti strokovnjake, zainteresirane posameznike in podjetja, ki delujejo na področju čiščenja in vzdrževanja objektov, z najnovejšimi trendi, tehnologijami in rešitvami. Razstavljavci so imeli priložnost predstaviti svoje najnovejše izdelke, ki obljubljajo večjo učinkovitost, okoljsko trajnost in boljše delovne pogoje.

Kongres je prav tako ponudil bogat nabor predavanj, osredotočenih na zakonodajne novosti, s predavatelji, strokovnjaki – svetovalci svetovalnega centra pri OZS, s področja zakonodaje, ki so udeležencem predstavili aktualne spremembe na področju kolektivnih pogodb, Zakona o delovnih razmerjih, zaposlovanju tujcev, kako zagotoviti uspešen prenos družinskega podjetja na naslednike, upokojitvene pogoje in pogoje za nadaljevanje dejavnosti ob upokojitvi in Pravilnika o zagotavljanju varnosti in zdravja delavcev pri ročnem premeščanju bremen in kako te vplivajo na njihovo delo in poslovanje.

Ker je spremljanje in razumevanje zakonodaje za podjetja pogosto preveč zahtevno, se lahko člani OZS obrnete na sekcijo čistilcev objektov, Alma Močilnikar 01 58 30 829 ali Svetovali center OZS (tel. 01 58 30 553, e-naslov: svetovanje@ozs.si)

Kongres je tako ponudil edinstveno priložnost za mreženje, izmenjavo izkušenj in znanj, kar je poudarilo pomen takšnih dogodkov za napredek in razvoj v panogi.

Ta dogodek je ponovno potrdil, da je sodelovanje ključ do uspeha in da so takšni dogodki nepogrešljivi za vzpostavitev močne in povezane skupnosti strokovnjakov.

          

Avtor: Alma Močilnikar | Objava: 25.03.2024; Zadnja sprememba: 20.05.2024
Dejavnost
Razvoj
Pomen
Razvoj tehnologije
Obseg
 
Storitve/cene
Informativni cenik
Dnevno čiščenje pisarn
Generalna čiščenja

 
Strokovno
Normativi in tehnologije
Čiščenje na višini
Priporočila sekcije
Terminologija
 
Povezave
EFCI


 
Razno

Piškotki
Pravno obvestilo
Pomoč za prijavo
Cenik oglaševanja na
spletni strani čistilci.si

© 2014-2024 Sekcija čistilcev objektov pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije. Vse pravice pridržane.
 

TheR 2014+