Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Priročnik za usposabljanje

Na Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije smo v okviru sekcije čistilcev objektov pripravili prevod in tisk priročnika "Industrial cleaning", prvi bolj obsežen priročnik - strokovno literaturo v slovenščini, ki je v osnovi namenjena usposabljanju čistilnega osebja pisarniških prostorov, področja, ki so zajeta v tem priročniku pa bodo zagotovo v veliko korist tudi pri usposabljanju čistilnega osebja v šolah, vrtcih, zdravstvenih domovih, usposabljanju sobaric in še kje.

 Na preko 350 straneh so po posameznih sklopih, kot so čiščenje tal, čiščenje pohištva, čiščenje sanitarij in sanitarne opreme, zdravje in varnost, učinkoviti odnosi na delovnem mestu, ugled podjetja,… predstavljene poklicne veščine za poučevanje zaposlenih, ki še nikoli niso delali v tem sektorju in s pomočjo katerega jih sistematično uvedemo na samostojno delo. S pomočjo tega pripomočka bo moč prenašati znanje na čistilno ekipo, hkrati pa bo služil kot vodilo pri urah usposabljanja, kot strokovna literatura pa ne bi smel manjkati v nobenem od resnejših čistilnih servisov.


Naklada priročnika - mapa z vložnimi listi - je bila natisnjena v 300 izvodih. Sprva je bil priročnik naprodaj le za člane sekcije čistilcev objektov, od - začetka leta 2010 pa tudi za ostale uporabnike.
Za člane OZS (s poravnanimi obveznostmi) je cena posameznega izvoda  59,00 EUR, v kar je že zajet DDV in stroški dostave po pošti na območju Slovenije, za ostale naročnike pa je cena priročnika 114,00 EUR.

Priročnik je mogoče naročiti na Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije z izpolnitvijo naročila (datoteki, obrazec-naročilo sta priloženi v prispevku).

izsek iz pririočnika za usposabljanje čistilcev

izsek iz pririočnika za usposabljanje čistilcev

Avtor: Miran Rade 


PRIPONE:

Obrazec-naročilo (.doc)
Obrazec-naročilo (.pdf)

Objava: 07.06.2010; Zadnja sprememba: 28.08.2017
Dejavnost
Razvoj
Pomen
Razvoj tehnologije
Obseg
 
Storitve/cene
Informativni cenik
Dnevno čiščenje pisarn
Generalna čiščenja

 
Strokovno
Normativi in tehnologije
Čiščenje na višini
Priporočila sekcije
Terminologija
 
Povezave
EFCI


 
Razno

Piškotki
Pravno obvestilo
Pomoč za prijavo
Cenik oglaševanja na
spletni strani čistilci.si

© 2014-2023 Sekcija čistilcev objektov pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije. Vse pravice pridržane.
 

TheR 2014+

   
Piškotek
Spletna stran za nemoteno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Prosimo označite "Dovolim piškotke", če se strinjate z njihovo namestitvijo.

več o uporabi piškotkov in nastavitve
dovolim piškotke
zapri obvestilo