Arhiv dogodkov

INTERCLEAN Amsterdam [Objava:01.03.2018]
Sejemska hiša Amsterdam RAI že od leta 1967 organizira največji svetovni mednarodni sejem s področja čistilne industrije, ki se odvija na vsaki dve leti. Sejem Interclean Amsterdam zagotavlja popoln pregled industrije in odličen vpogled v globalna gibanja.
CleanME [Objava:19.07.2017]
Novi strokovni B2B sejem CleanME je sejem za industrijsko, profesionalno, komercialno čiščenje in vzdrževanje. Edini tovrstni dogodek organiziran v regiji za potrebe Slovenije, Hrvaške, celotne CEE, kjer boste na enem mestu našli najnovejšo opremo, izdelke in tehnologijo za industrijsko profesionalno, komercialno čiščenje in vzdrževanje. Ponuja novo priložnost za kvalitetno predstavitev izdelkov, tehnologije ter storitev. Zajema celotno področje čiščenja od proizvodnih obratov do obrtniških delavnic v vseh različnih gospodarskih segmentih.
Največji strokovni sejem čistilne industrije v Italiji, kjer bo predstavljena celotna paleta strojev, kemije, opreme in sestavnih delov za profesionalno čiščenje in higieno v zaprtih prostorih.
Podjetje Barjans d.o.o. in Sekcija čistilcev objektov pri OZS, vas vabita na dogodek "Spremembe Zakona o javnem naročanju za ponudnike storitev čiščenja". Izvedeli boste vse praktične novosti, ki jih prinaša ZJN-3 in veliko koristnih dodatnih informacij.
CMS Berlin 2017 [Objava:23.09.2016]
Čiščenje. Upravljanje. Storitve. Mednarodni sejem za čistilne sisteme, storitve upravljanja zgradb in z njimi povezane storitve. Vodilni sejem leta 2017 s področja čiščenja v Evropi se bo odvijal na Berlinskem razstavišču od 19. do 22. septembra 2017.
Dejavnost
Razvoj
Pomen
Razvoj tehnologije
Obseg
 
Storitve/cene
Informativni cenik
Dnevno čiščenje pisarn
Generalna čiščenja

 
Strokovno
Normativi in tehnologije
Čiščenje na višini
Priporočila sekcije
Terminologija
 
Povezave
EFCI-FENI


 
Razno

Piškotki
Pravno obvestilo
Pomoč za prijavo
Cenik oglaševanja na
spletni strani čistilci.si

© 2014-16 Sekcija čistilcev objektov pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije. Vse pravice pridržane. TheR 2014+

   
Spletna stran za nemoteno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Več o uporabi piškotkov.