Arhiv dogodkov

CMS Berlin 2019 [Objava:20.06.2019]
Čiščenje. Upravljanje. Storitve. Mednarodni sejem za čistilne sisteme, storitve upravljanja zgradb in z njimi povezane storitve. Vodilni sejem leta 2019 s področja čiščenja v Evropi se bo odvijal na Berlinskem razstavišču od 24. do 27. septembra 2019.
Efci Conference 2019 [Objava:22.03.2019]
EFCI's 2019 Conference Cleaning and Facility Services: shaping the industry for the future 28 June 2019 | The Square, Brussels
Največji strokovni sejem čistilne industrije v Italiji, kjer bo predstavljena celotna paleta strojev, kemije, opreme in sestavnih delov za profesionalno čiščenje in higieno v zaprtih prostorih.
Sodelovanje v postopkih javnega naročanja terja od ponudnikov poznavanje ZJN-3, aktualne prakse Državne revizijske komisije, predvsem pa potrebno skrbnost in aktivnost pri preučitvi dokumentacije in pripravi ponudbe. V sredo 27.11.2018 vas vabimo na seminar
INTERCLEAN Amsterdam [Objava:01.03.2018]
Sejemska hiša Amsterdam RAI že od leta 1967 organizira največji svetovni mednarodni sejem s področja čistilne industrije, ki se odvija na vsaki dve leti. Sejem Interclean Amsterdam zagotavlja popoln pregled industrije in odličen vpogled v globalna gibanja.
CleanME [Objava:19.07.2017]
Novi strokovni B2B sejem CleanME je sejem za industrijsko, profesionalno, komercialno čiščenje in vzdrževanje. Edini tovrstni dogodek organiziran v regiji za potrebe Slovenije, Hrvaške, celotne CEE, kjer boste na enem mestu našli najnovejšo opremo, izdelke in tehnologijo za industrijsko profesionalno, komercialno čiščenje in vzdrževanje. Ponuja novo priložnost za kvalitetno predstavitev izdelkov, tehnologije ter storitev. Zajema celotno področje čiščenja od proizvodnih obratov do obrtniških delavnic v vseh različnih gospodarskih segmentih.
Dejavnost
Razvoj
Pomen
Razvoj tehnologije
Obseg
 
Storitve/cene
Informativni cenik
Dnevno čiščenje pisarn
Generalna čiščenja

 
Strokovno
Normativi in tehnologije
Čiščenje na višini
Priporočila sekcije
Terminologija
 
Povezave
EFCI


 
Razno

Piškotki
Pravno obvestilo
Pomoč za prijavo
Cenik oglaševanja na
spletni strani čistilci.si

© 2014-2021 Sekcija čistilcev objektov pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije. Vse pravice pridržane. TheR 2014+

   
Piškotek
Spletna stran za nemoteno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Prosimo označite "Dovolim piškotke", če se strinjate z njihovo namestitvijo.

več o uporabi piškotkov in nastavitve
dovolim piškotke
zapri obvestilo