Pasica na vrhu

Osma donatorska akcija obnove parketnih površin

Minuli petek in soboto se je v vrtcu Osnovne šole XIV. divizije Senovo odvijala že osma donatorska akcija za obnovo parketnih površin v organizaciji podjetja HGtrade.

Skupina Helios s podjetjem HGtrade ter deset obrtnikov - parketarjev so poskrbeli, da so lesena tla petih igralnic v vrtcu dobila novi sijaj in zaščito. Igralnice bodo tako v bodoče še bolj primerne za otroške radoživosti in igre. 

 

Parketni laki Chromoden, ki so proizvedeni v Skupini Helios, trži pa jih Heliosovo podjetje HGtrade, so narejeni na vodni osnovi in zato okolju in zdravju prijazni, hkrati pa izstopajo tudi po svoji izjemni odpornosti na obrabo in udarce. Laki Chromoden tako zagotavljajo čudovit izgled parketnih površin tudi v šolskih igralnicah in športnih dvoranah. Z njimi je novo podobo sedaj dobilo tudi 250 m2 parketnih površin petih igralnic v vrtcu Osnovne šole XIV. divizije Senovo.
 
V vrtcu so akcijo sprejeli z navdušenjem: »Res smo veseli, da bomo lahko otroke v novem šolskem letu sprejeli v tako lepih prostorih. Že nekaj časa smo si želeli prenoviti tla, a brez pomoči Heliosa bi naši prostori še nekaj časa ostali v stanju kot so bili poprej. V igralnicah bo sedaj še več veselja, s strani otrok pa tudi naših sodelavcev«, je povedal ravnatelj vrtca Vinko Hostar. Župan Krškega je pozdravil projekt: »Pozdravljam odločitev vsakega podjetja, ki z donacijami in dobrodelnostjo podpira predvsem otroke v naši družbi. Veseli me, da je bil tokrat izbran vrtec v naši občini. Zahvaljujemo se vsem, ki so pri projektu sodelovali.«
 
»Ponosni smo, da akcijo vodimo že osmo leto in da so v tem času novo podobo dobile igralnice v vrtcih po vsej Sloveniji. Ko gre za vrtce se tudi parketarji z veseljem odzovejo, kljub višku sezone v tem času. Občutek, da smo naredili nekaj dobrega in koristnega je vsem v velik navdih in ustvarja motivacijo za nadaljnje delo« je dejala pobudnica in organizatorka projekta Darija Medved iz podjetja HGtrade.
 
Deset parketarjev, ki so prijazno pristopili k projektu in brezplačno pomagali pri obnovi talnih površin s kakovostnimi laki Cromoden, je članov Sekcije polagalcev talnih oblog pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije. Pri akciji so sodelovali: Horvat Robert s.p. iz Mačkovcev, Ribič Franc s.p. iz Kamnice, Ribič Matej s.p. iz Kamnice, Vozlič Zlatko s.p. iz Vidovic, Mahne Boris s.p. iz Šoštanja, podjetje Habitat d.o.o. iz Kopra, Turšič Miroslav s.p. iz Begunj pri Cerknici, Škulj Luka s.p. iz Ljubljane, Srša Stanko s.p. iz Beltincev ter Asmir Halilović s.p. iz Krškega.
Zaključka akcije se je udeležil tudi predsednik Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije Branko Meh, ki se je tudi v imenu zbornice zahvalil vsem sodelujočim za izjemen prispevek, še posebej sodelujočim parkatarjem, ki so tudi tokrat dokazali, da je med obrtniki od nekdaj prisoten čut za družbeno odgovornost .
 

Luka Škulj iz Ljubljane in zaposleni iz
podjetja Habitat d.o.o. iz Kopra

Franc Ribič in Matej Ribič iz Kamnice -
tandem oče in sin

Asmir Halilović iz Krškega

 

Robert Horvat iz Mačkovcev in
Zlatko Vozlič iz Vidovic

Mahne Boris iz Šoštanja in
Turšič Miroslav iz Begunj pri Cerknici

Zlatko Vozlič, Stanko Srša ter
predsednik OZS Branko Meh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kratek video prispevek mi®

 

Prispevek TV vaš kanal

 

Avtor: mi® | Objava: 09.07.2016; Zadnja sprememba: 08.09.2016
Dejavnost
Razvoj
Pomen
Razvoj tehnologije
Obseg
 
Storitve/cene
Informativni cenik
Dnevno čiščenje pisarn
Generalna čiščenja

 
Strokovno
Normativi in tehnologije
Čiščenje na višini
Priporočila sekcije
Terminologija
 
Povezave
EFCI-FENI


 
Razno

Piškotki
Pravno obvestilo
Pomoč za prijavo
Cenik oglaševanja na
spletni strani čistilci.si

© 2014-16 Sekcija čistilcev objektov pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije. Vse pravice pridržane. TheR 2014+

   
Spletna stran za nemoteno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. VREDU Želim več informacij o piškotkih!